TORSDAG

 

11.00-12.00

Åbningsreception – Storebar

Vi åbner årets 69 timers bar i ARKADEN! Der vil være lidt vådt og tørt til ganen og du kan få taget billeder mens du stadig ser godt ud ved vores billedevæg lige midt i ARKADEN! Her kan du tage hul på det første af dine tre liv – en bar DU ikke vil gå glip af!! 

 

 

12.00-14.00

Iqlo Bar – Storebar

Kom til Iglo bar og mød en masse dejlig Isbjørne. Her bliver I budt på en skøn naturoplevelse, hvor man endda får set den yderst sjældne Blå Isbjørn i fuld form. Der bydes en lækker start på dagen.  

Lagerbar – Lillebar

Lagerbar – gode specialøl og chicago, som man kender det i lillebar.

Alkoholdets pubquiz – Scenebar

Kom hid, kom hid! Medicinstuderende med krøllede hjerner – denne bar er til jer! I skal quizze og bruge jeres gyri og sulci, mens I hygger jer med jeres bedste venner! Der vil være PRÆMIER!

Disney Klub100 – Loungebar

Det rent og skørt nødvendige. Det elementært nødvendige. Det er Disney Klub 100, som du har brug for på din vej – præcis som I kender den. Vi glæder os til at skråle med jer <3

En bar tilbage – Atriumgården

“En bar tilbage, lev mens du gør det, elsk mens du tør det” Find din bandana og Grillz frem og kom forbi og fest til de vildeste Nik og Jay sange som om der kun var en Bar tilbage til 69.

 

 

13.00-15.00

TutorBar – Mobilbar

Tutorerne står igen i år klar med deres lykkehjul og quiz, så hiv fat i din læsemakker/ven/veninde/flirt og se om I har lige så godt styr på KUnet og Panum som I tror og vind lidt lækkert til ganen!

 

 

14.00-16.00

Bar Bryster – Storebar 

 

Kom til Bar Bryster – baren hvor SPLAS (Studerendes Plastikkirurgiske Selskab) hylder vores yndlingsorgan meden række plastikkirurgisk inspirerede drinks og de skønneste plastikbryster.

 

Shandybar – Atriumgården

SHANDY ER TILBAGE. Derfor er det tid til en shandybar. 

Fynbobar – Købar

Velkommen til FynBar, gamli.   Fynboer er vanemennesker, så udvalget af væsker er snævert, fordi vi fynboer mener, at alt skal være, som det alti’ har været. Af øl sælges derfor KUUN O’ense Classic . Brunsviger fylder godt i den fynske kostpyramide så i Fynbobar kan du invitere hende den sø’e fra Daisy med på et fynboshot med brunsviger.  Så SOS – skål og ski’ vær me’ det. Vi sås.

 

 

 

14.00-17.00

Revy – Scenebar

Kom og grin din røv i laser med Medicinerrevyen, når vi disker op med det bedste fra gemmerne!

 

 

15.00-17.00

Drift Bar – Mobilbar

Velkommen vi er drift, vi fikser ting i klubben, vi fikser dig. kom og hjælp os med at bygge en bar og drik girafføl – kom glad, det bliver hyl.

 

16.00-18.00

AlaBARma – Storebar

Luk øjnene og forestil dig at sidde på terrassen på din ranch i Alabama. Countryen spiller i baggrunden med anekdoter om din traktor og bud light.

Kom forbi alaBARma og nyd et gratis jell-o-shot! 

Yippee-Bar-Yay – Atriumgården

YEE-HAW BROR LORT. GET YO ASS TO OUR PASTURE AND GET A SWINGIN LINE-DANCE IN YA FEET. WE GOT MR JACKSON MAINE PLAYIN THE BEST LIVE COUNTRY MUSIC YO EVER HEARD. BLESS YOUR HEART, Love, COOTER.

Kris Jenner Bar – Købar 

Elsker du mimosas som Kris? Er din y-datter også Kylie? Then you guys – I er kommet til den rigtige bar. Vi momagers skal fyre den af på de 10% vi tjener fra vores døtres skandaler og injections.

 

17.00-19.00

 

Rabarbar-Barbar-Bar – Mobilbar

Kom i Rabarber-barbar-baren, har ka du bar’ få rabarbershots og bank i hovedet med en rabarber af en barbar. Rabarber-barbar-bar er bar’ det rigtige sted for dig, hvis du en rigtig barsk barbar.

MGP-bar – Lillebar

Find din indre stjerne frem og kom med til MGP bar, hvor DU får mulighed for at give den gas på en vaskeægte MGP scene til dine yndlings MGP-bangers! Vi sørger for drinks, mikrofon og GOD stemning.

Gulddamebar – Loungebar 

GULDDAME BAR- et gyldent øjeblik du sent vil glemme. Kom og få GULDDAME merch, glitter, øl og tatoos til verdens bedste sang Goosebumps. Vi gør os klar til at køre vores allersidste TDF nogensinde.

 

 

18.00-20.00

Bar Be’ Om  – Mobilbar

Er du vågnet op med moralske efter gårsdagens brandert og tør ikke se klubben i øjnene i dag? Fear not! Du har muligheden blive renset for dine synder i skriftestol! Det bliver mellem dig og gud.

 

You BARlong with me – Storebar 

Cant you see that i’m the one who understands you? Kom og hør alle de gode klassikere og mød din yndlings Taylor Swift! It’s a love story, baby just say yes!

 

Chemisebar – Atriumgården

Verdens bedste Celine er tilbage, fordi hvem elsker ikke The Power of Love og I’m Alive? Kom og skål og skrål med, når hele atriumgårdens Heart Will Go On.

 

Mayor Key Bar – Købar 

Another one! Bless up! nOEGLE er tilbage med MAJOR KEY BAR og DU skal med #Sufferingfromsucces LION!! They Key to Success er selvfølgelig vores SOUR KEY DRINK der bare giver success. Bless Up!

 

19.00-21.00

Kattebar – Lillebar

Slip din indre kattekilling løs til hvem vil ikke gerne være en kat, doja cat og andre katterelaterede bangers i årets kattebar med moscow meows, mismatch spil og søde katteklistermærker.

 

Hey Shorty – Loungebar

Stil jeres flasker stil jeres drinks! Der er kun en bar der kan gøre det! Tag din homeboy i hånden og kom og få ginger ale og grey goose mens I lytter til jeres y-sang “Hey Shorty” i 100 gyldne minutter!

 

20.00-22.00

Marsbar – Storebar

Vi gentager det igen..du overvandt køen til den fedeste bar i rummet og er ankommet til…MarsBar! Så slå dig ned, lyt til lidt Bruno Mars musik, drik en MarsBar Drink og nyd en 24 karat fest!

ABBAr – Atriumgården

Mamma Mia! Here we go again! Honey, honey, nu er det dig, der er stjernen! Gruppe ABBA byder alle Dancing Queens op til sang og dans med et soundtrack, du kender og elsker. See you, Super Troupers.

Bar Dans – Mobilbar

Vi er BAR dans, og og vi glæder os til at lange friske kemikalier i form af lækre drinks over disken, og fyre op for alle Kidds bedste hits i. Med bring dit signatur dansemove og få et hovsashot retur.

Toastbar – Købar

Sulten? Den klarer vi nemt! Kom forbi Toastbar og få stillet din brødflovhed med lækre, varme toast – fås også i vegetarisk udgave. Vi er ikke bange for at sige, at du ikke vil fortryde det!

 

 

21.00-23.00

CBARS  – Loungebar

Kom og mød de kommende whiskeybæltebørn med Ralph Lauren skjorter og slikhår. Der vil være champagne af fineste kvalitet, investeringsråd, og du kan udfylde din sugarbaby-ansøgning og dyste i Excel!

 

 

22.00-24.00

Bar Dak n Stormy – Storebar

Bar dak n stormy – baren til alle dem der ikke får lov at dakke til Basken i hverdagene, som lige er kommet sig over sidste års skulderskade og som bare gerne vil dak uden snak. Fuck mig vi glæder os!

 

BARngkok – Full Moon Party – Lillebar

Lev dig tilbage til sabbatår og release din indre party turist. Nyd bassen med en bucket i hånden, til du er fuld som Månen. Flyv langt fra Panum og fest med i Thailands hede nætter til solen står op.

 

SårBar – Mobilbar

Føler du dig nogensinde SÅRbar? Kom og få et realistisk sår med teatermakeup eller find din bløde side frem og snak med os om dine struggles med en forfriskende Bloody Mary i hånden.

 

Brandbar – Atriumgården

Årets bar 2021 vender tilbage !! Brandbar fyrer op for en fest med temaet: brand(mænd). Konceptet er at sælge ”brandmandsprøven”*, som deltagerne skal igennem for at blive kadet. Ved beståelse får de et hjemmeprintet klistermærke som certificering – denne gimmick var sjov og populær, jf. vores erfaring fra senest år. Vi er 9 bag baren, der bliver danset, slået og skænket til en sen aftensfest i Atriumgården.

 

 

23.00-01.00

Boobie-Bar – Loungebar

Vi arbejder FULD tid på BoobieBar og I er stamgæsterne. Vi glæder os til nul øjenkontakt og flere ture med elevatoren, mens I får lov til at gå en mil i vores BH til den store “BoobieDyst”.

 

 

24.00-02.00

Binyrebark –  Storebar

Vil du undgå mega stress og humørsvingninger? Så kom til binyreBARk og genopret væskebalancen med østrogenita og tequila cortisonrise. Ps. vi tager hellere end gerne imod negativ feedback!

 

TåreBar – Mobilbar

Find os inden vi finder jer og drink en lækker Tår, som kvikker helt ind i sjælen.

 

 

 

01.00-03.00

Linkin Bark –  Loungebar

IN THE END IT DOESNT EVEN MATTER! – er jeg sikker på du har skrålet i teenageværelset, mens du tænkte hvorfor Jonas fra klassen ikke svarede på MSN..

KOM TIL LINKIN BAR OG FYR DEN AF, DRIK BAJER