PRAKTISK

Endnu en oktober, endnu en 69-timers bar. Det siger sig selv.
Kom og fest med når vi endelig igen åbner dørene for 69 timer fyldt med fede barer, skøre drinks og upåklageligt selvskab!
 

INDGANG

Indgang koster 21 kr. pr. dag, uanset om du har indgang/armbånd.
Adgang til 69-timersbaren sker gennem Nørre Allé 20 via. (disko)indgangstårnet beliggende mellem gamle Panum og Mærskbygningen. Dette kommer til at være den eneste ind-/udgang til festen. Man kan altså ikke komme ind fra bibdøren eller bagdøren fra vandregangen.
Al rygning (og vaping) foregår i Atriumgården.
 

ADGANGSKRAV

Gyldig studiekort fra SUND eller gyldigt ID + optagelsesbrev.
Med SUND studiekort kan man få 1 gæst med pr. dag.
Læger kan få adgang med lægekort (som ved frebar), men kan ikke have en gæst med.
 

KØEN foregår via “træk et nummer”-system!

Du trækker nummer ved indgangen (diskotårnet). Dette er den eneste indgang.

Dit nummer er personligt, og du kan kun trække til dig selv. Du må have én ven med pr. SUND studiekort. Skal du have en ven med skal vedkommende også møde op og trække nummer sammen med dig.

Når der er 50 numre til dit nummer, skal du bevæge dig tilbage til indgangen, hvor der er læ, overdækning og kæl-for-køen (købar).

HUSK gyldigt SUND studiekort eller gyldigt indskrivningsbevis og ID og at indgang koster 21 kr. Du kan holde øje med køen på den officielle køtråd på begivenheden. Du skal selv være opmærksom på om dit nummer råbes op. Såfremt du misser dit nummer, er der desværre ikke noget at gøre, og du må trække et nyt.

Numre kan IKKE sælges eller byttes. Hvis du har armbånd eller indgang (“er skrevet i døren”) SKAL du vise studiekort (eller lægekort) i døren.

tid

26. oktober kl. 11.00 – 29. marts kl. 7.00

STED

Nørre Allé 20, 2200 København N

FB-EVENT

Deltag i FB-eventet her.

Ingen billeder

Husk, at det er forbudt at tage billeder i Studenterklubben. Det skaber tryggere rammer for alle.

OM 69-TIMERS BAR

Hvert år afholdes Panums største fest i Studenterklubbens luksuriøse lokaler. Det flyder med øl, vand og temabarer fra dørene åbnes og i 69 timer frem.  Om du er til musik på scenen eller grillpølser atriumgården, skal du ikke gå glip af årets fedeste event!

Oplever du problemer i løbet af arrangementet, kontakt straks en af de ædru-ansvarlige. De kan findes på kontoret bag storebar (kontakt personalet i storebar).