lørdag

09.00-11.00

Tømrebar – Storebar

Få tømmermændene fikset hos tømrerbar, vi har kuren mod hovedpine, kvalme og bagstivhed.

 

10.00-12.00

Barchelorette – Lillebar

<3 Har du drømt om at tage en tur til Mexico og finde kærligheden? Kom forbi BARchelorette og få inspiration til din næste drømmedate. Tilbyd en Rose eller Nøglen til en der vækker din interesse. <3

PLAN – Loungebar

Hader du også plebs, noobs og dårligt loot? Elsker du computer? Så spil med til PLAN bar! Der vil være fed commmie, toast og pepsi max lime.

Hval bar – Atriumgården

Hvad finder du i havet? Fisk. Hvad finder man i bassinet? Fisk. Og hvad har alle store fisk til fælles? De er store dejlige hvaler! Så kom og fang en fisk, og se hvilken fisk du kan fange!

 

11.00-13.00

Dua Latte bar – Storebar

Vi vil glæde sig til at Be The One bar der vil Levitate hele Klubben med lækre Dua Latte drinks til de sødeste Dua Lipa toner. Please ikke Break our Hearts ved ikke at slå vejen forbi! One Kiss

Barvilling – Mobilbar

Har du også undret dig over, hvem Bevilling overhovedet er? Kom forbi til en snak om penge, ansøg til dit studentersociale formål og hvem ved?! Måske vil du din bevillingsansøgning blive efterkommet!

 

12.00-14.00

Kim Possibar – Lillebar

Kom og vær en helt og hjælp Kim Possible og de andre karakterer med at løse deres mission og få nedkæmpet alle skurkene ved at løse gåder, komme igennem forhindringsbaner og drikke skurkedrinks!

BarberBAR – Scenebar

Velkommen til BarberBar! Panums bedst barberer står klar med skarpt udstyr og endnu skarpere drinks til at redde dagen. Her flyder det med både fløde- og barberskum og selvfølgelig en masse kærlighed.

BARulv – Loungebar

Er du den fødte bedrager, eller har du bare alt for nemt ved at afsløre dine venners løgne? Lad det komme an på en prøve. I Barulv kan du prøve et spil Varulv, som kendt fra tv-programmet – Forræder

Beta-alpha-rho – Atriumgården

Følg lyden af de velkendte og højtelskede bangers fra 00’erne, som Stacy’s mom og year3000 når denne gruppe af teenage dirtbags traditionen tro fyrer op for et brag af et college frat party, der kan få enhver frikken gigachad 2 turn the fuck up. Få en icy Bud light skænket til beer pong obviously i Red Cups og se om du tør udfordre mesteren i Keg-stands, der holder rekorden på 8 gange!

Toast bar i køkkenet – Køkkenet

Sulten? Den klarer vi nemt! Kom forbi Toastbar og få stillet din brødflovhed med lækre, varme toast – fås også i vegetarisk udgave. Vi er ikke bange for at sige, at du ikke vil fortryde det!

 

13.00-15.00

Scorebar – Storebar

Scorebogen har gjort det endnu en gang! Bogen er klar og vi spiller endnu en gang Panums yndlings DJ-sæt. Ses i Scorebar!

Barolo – Mobilbar

Mama mia! Tørster du efter et godt glas af Italiens fineste druer, så kom forbi Piemontes repræsentanter til en snak om næse, krop, aroma og dybere smagsnuancer!

 

14.00-16.00

Fadøl (Vagbureau) – Lillebar

Så er vi endnu engang klar med kolde fadøl, varm mad og en vildt spændende lodtrækningskonkurrence! Der vil være fri FADøL til VB’snuværende og kommende akkrediterede!

Bar slik eller barlade – Scenebar

“Fastelavn, er mit navn. Boller vil jeg have!” Vi slår katten af tønden, og skal have fundet årets kattedronning og bedst udklædte! Som sidst sørger vi for byens bedste hjemmebagte fastelavnsboller!

Basic bitch bar – Loungebar

Panums yndlings basic bitches er back again med rygter, hemmeligheder og pink drinks! Få det ud i vores burn book mens du drikker Pink Skinny Glitter Bitch (no carbs baby). Xoxo jeres basic bitches <3

Bar høj – Atriumgården

Her er vi bar(e) høje. Kom og spørg ’hvordan er luften deroppe?’, tag et billede uden vores hoveder. Der er tragt, shots og højt humør. Og høje fyre. Alle er velkomne. Vi ses.

Bar slap af

Sid ned, slap af, vågn op, stress. Men til Bar Slap Af er der ingen stress. Her er der kun joggingtøj og flaskeøl. Så er der også terninger. Og selvfølgelig god stemning. Vi ses i hyggeren

Det bar det rigtige Danmark

Savner du også lugten af penge? At have madpakke med leverpostej ? At vente i 2 timer på bussen eller skulle gå hjem fra byen? Så frygt ej, for Jylland og Øerne mødes igen i år til årets bar! Vi ses!

 

15.00-17.00

Studenterbar – Storebar

Vi trasker op i vores fornemste studenteroutfit (det der var sejt i midten at 10’erne ihvertfald) og holder en vanvittig studenterfest! Kom og dyst om den hurtigste ølbong og hyg dig til 10’er hits!

Happy joe bar – Mobilbar

Er du også træt af at for mange tænder og for få cidere? Så frygt, ej Joe har din ryg! I Happy Joe bar serverer vi glade ciders med æblesmag med store smil og få tænder.

 

16.00-18.00

KBU bar – Lillebar

Brug ikke 6+ år på at bekymre dig om KBU-nummeret – i KBUbar kan du trække nummer allerede nu! Ingen skal til Hjørring eller Nyk i dag, men nummeret afgør, om du får lækker drink eller lunken bajer.

Ridderbar – Loungebar

Tag en ven under armen, drik jer til BORGmestre og få et banner med jer hjem. Er det ikke borgen, der frister, serverer vi shots fra lanse og lytter til middelalderens toner

Barbie – Atriumgården

Barbie kan alt – også bartende! Der er dømt pink party når Barbie og Ken indtager Studenterklubben i deres bedste outfits – glæd jer til line-dance, glitter og masser af fest. Det bliver helt KANON!

Barrari – Købar

Kom og få fyldt tanken op i lækker discount benzin; nemlig vodkaiste. Du kan samtidig nyde de hurtigste bangers, og få lov til at spinne racekørernes lykkehjul. De heldige får benzinen på huset.

 

17.00-19.00

Bubbibar – Storebar

SÅ ER DEN HER – din yndlings fredagssjov er blevet voksen. Kom og drik supersaft til du hopper op og ned og hid og did, mens du finder din indre bubbi-bjørn og guffer på vores vodka-soaked-bubbibears.

Pina Colada bar – Elevatoren

Kom og oplev god stemning, friske pina coladas og god stemning, når elevatoren omdannes til et ægte ferie paradis til ELEVATOR COLADABAR.

 

18.00-20.00

Postbar – Lillebar

Der er BREEV! I hvert fald hvis du er heldig. Er du træt af nul signal i klubben? Postbar omdeler sikkert, når dine budskaber skal ud! Send et brev til en kær, eller måske en der kunne blive det.

BARDA – Loungebar

Det er sommer i Danmark. Spilmester Martin inviterer Panums børn til at spille rollespil i eventyrlandet BARda. Træd ind i en verden af drager, orkere og feer, hvor kun fantasien sætter grænser.

Bongo – Atriumgården

Du har hørt om fester, tragte og øl – og du har hørt om truede dyrearter… Men har du nogensinde kombineret de to? Kom i atrium og se fuldvoksne leoparder IN THE WILDxGONE WILDxDAMNHVEMHARMINEBUKSER.

 

19.00-21.00

Bar’bu’bar – Storebar

Din læsemakker bliver pludseligt ukontaktbar til 69 – PANIK!! Men frygt ej – BAR’BU BAR er på vej! Kom forbi BAR’BU BAR for at forebygge dehydratio og få pulsen op med et stærkt adrenalinshot!

 

20.00-22.00

MOKai – Lillebar

Måske medicinstudiet bliver flyttet til mindre danske provinsbyer i fremtiden. Der hvor alkohol ikke er drinks, men på dåse. MOK er på pletten med MOKai-bar, et feltstudie af dåse-pose-fest.

Macula Dansebar – Loungebar

Pisseglad for urin? Macula DanseBar tilbyder både lækker hæmaturi og daggammel let uklar urin. Er man ikke tørstig nok til at tømme kateterposen, tilbyder vi en sygeligt lille timediurese på små 2cl.

Grøn Fe bar – Atriumgården

De Grønne Feer trækker endnu engang proppen af absinthflaskerne og lader den smaragdgrønne fest fortrylle hele 69. Kom med og lad dig forføre af flyvende feer og dråber af den legendariske drik.

Bamsebar – Mobilbar

I år er bamserne med det festen! Kom og hils på vores søde bamselæger og drik en masse bamsedrinks i mobilbaren. Vi lover rigelig med bamsehygge.

Smadderprinsesse  – Under trappen

Hvad har prinsessekjoler, UAK og grankogler til fælles? Det er alt sammen at finde i Smadderprinsessebar! “Det er ikke 69, der ødelægger dig. Det er smadderprinsesserne” citat: Mads Charlie, Læge

 

21.00-23.00

BARe Golddiggers – Storebar

”I ain’t sayin she a golddigger” – men lidt er man vel altid ;). BARe golddiggers disker op med gyldne dråber og guldglimmer i lange baner. Kom og grav efter guld og vind gyldne præmier.

 

22.00-24.00

Body Bar – Lillebar

Bodyshots som du aldrig har set dem før! Kom forbi og kombiner lige hvad man vil, til at lave dine optimale bodyshots.

Astro bar – Loungebar

Tag din rumdragt og dine intergalaktiske venner med og kom og oplev ‘Astrobar’. Her er universet dit legeplads, og vi garanterer, at din nat bliver en stjerneklar begivenhed, du aldrig glemmer!

Dyrene i hakkedakkebaren – Atriumgården

Sving svælget åbent til Bagermester Harepus’ stærke peberkagebager-shots. Nyd skovens idyl til Mikkel Rævs rablende rap-rapsodi og svirrende svada på endnu en sensuel skovtur med hakkedakkedyrene!

Pablo Escobar – Mobilbar

Kom til Pablo EscoBAR, hvor Vi vil spille narko-musik hele aftenen og arrangere en body tequila-konkurrence, hvor deltagerne danner hold, og flyd i tequila og margaritas som floderne i Columbia.

QUESYDAISY – Købar

Oplev vores yndlings provinsdiskotek i opdaterede (læs: forbedrede) rammer (nemlig køteltet). Mærk hvordan tiden står stille, røgen gør dig disorienteret og sjusserne varm. velkommen til QuesyDaisy<3

 

23.00-01.00

B.A.R.U.D.A – Storebar

Du kender Sivas’ D.A.U.D.A. Så kom ned og mærk den hårde stemning, få booze i blodet og kast med para og end med ikke at kunne mærk’ dit fucking fjæs – B.A.R.U.D.A

 

24.00-02.00

TISS – Loungebar

Kan du lide tequila? Det kan vi! TISS er tilbage! Tequila Interesserede Studerendes Selskab er for studerende, som elsker tequila, og det er i alle former! Vi ses til TISS-bar!

 

03.00-05.00

BARROUNDSOUNDCLOUDBAR – Loungebar

Er du her endnu? Hvis ja, så inviterer vi på musikalsk underholdning af tvivlsom kvalitet.

 

06.00-07.00

LUKRECEPTION – Storebar

Vi lukker 69 timers bar af endnu engang med en lukkereception som igen andre. Her spiser vi lidt lækkert mad og snakker om hvor meget vi glæder os til næste år!