Fredag

 8.00-10.00

Barnaby – Lillebar

Gik du også hjem før midnat i går? Savner du også tiderne hvor man kunne servere håndværkere og Werthers echte uden at blive dømt? Så kom til BARnaby og se et legendarisk afsnit med krimikongen.

 

9.00-11.00

Bollebar – Storebar

Skal dig og din læsemakker dele en bolle eller bolle en del? I BolleBar er der mulighed for begge. Kom forbi de friske morgenbolledamer som serverer BMO og Kaffe-Bailey;)

Stødbar – Loungebar

StødBar præsenteres af Førstehjælp for Folkeskoler! Vi står klar med friske Anne-dukker der ligger krop til bodytequila, mund-til-mund 😉 og genoplivende Hjertestartershots! ALLE VÆK. DER STØDES.

Bibelbar – Under trappen

“En synd er en handling eller tankegang, der er i strid med Guds vilje, og gudommelig lov”. Jesus blev korsfæstet, så vi kunne synde. Nu er chancen kommet for at sige tak. Find ham under trappen.

 

10.00-12.00

Barista – Lillebar

Vi står klar til at give alle jer tømmerramte 69-deltagere koffein kikket I har brug for! Så kom endelig forbi BARista og få jeres daglig koffein kik i form af espresso martini og white russians

Barber – Scenebar

Panums famøse frisørsalon har åbent igen i år! Vi tilbyder alle former for hårfjerning. Nyd en drink i salonen – og se brandgodt ud til 69 med de glatteste stænger, bryst eller isse i byen.

Baseball BARnanza – Atriumgården

Velkommen til den sande Pitcher’s paradis! Det ultimative spil for dem, der elsker at ‘pitch’ og ‘catch’ gode øjeblikke, samt hvis talenter matcher vores store præmier, når det virkelig batter!

 

11.00-13.00

Bar school musical – Storebar

GET’CHA HEAD IN THE GAME!!!

Træd ind i East High – en verden af røde drinks, vilde cheerleaders og driblende Wildcats. Soar n’ fly med os til de ikoniske sange og find musikken i dig selv.

Vi bar lige stået op – Loungebar

Ligger tømmermændene og lurer, og leder du efter en kur?

Så sving forbi “Vi BAR’ lige stået op”, få en kur mod tømmermændene i form af en espresso martini i den ene hånd og mimosa i den anden.

HP Tech Servicedesk – Mobilbar

“Virker printeren?” Få det endelig ved HP Techs Servicedesk og få en dejlig læskende drink med på vejen; men pas på, printeren kan være lunefuld…

Kombardo – Købar

Hvis du skal fra læsesal til klubben (eller omvendt), så er det os, du skal hygge dig med. Kombardo, Kombardo,Kombardo. Vi står klar med øl, gule veste og sørger for en sikker overfart.

 

12.00-14.00

Barselssengen –  Lillebar

Iben din skøge, du er blevet besudlet igen! Byens kære Iben er tilbage og hun er blevet med barn. Men hvem er dog fader til det stakkels uægte barn? Kom og hjælp byen Hvede med det store mysterie!

BarLade – Atriumgården

Møjn dit gamle jas! I BarLaden får du testet dine bondeskills. Prøv kræfter med ”tragtor-træk”, malkning eller luft dine bedste linedance m(uuh)ves til den søde lyd af ”Jens Hansen har en bondegård”

Toast bar – Køkken

ToastBar er tilbage efter en buldrende succes, til at tilfredsstille jeres sultne søde maver. Kom ud i køkkenet og råb højt om du kan få en frikken TOAST. Vi holder toastjernene glohede og klar.

 

13.00-15.00

Panum tyr – Storebar

Et par TYR-trusser og lidt bruncreme er alt hvad drengene fra Panum TYR er iført når de vridende sig til musikken fremviser vaskebræt mens de ryster en Cocio eller serverer shots fra kavalergangen .

Naturbar – Loungebar

Hvis du elsker både egern og fugle, så kom til Danmarks Naturbar! Vi disker op med naturquizzer, hygge og mulighed for at drikke en masse dyr. Medbring praktisk tøj!

Bard – Mobilbar

Vi stræber efter at skabe en taverne, hvor vores gæster kan fordybe sig i episk middelaldermusik, kvad og sange, samt de fortryllende toner (BARdcore)

Straf-bar – Købar

HOLD! Stop det der – nu! Du er anholdt…. Måske. Kom forbi StrafBAR igen, for at determinere din skæbne. Skal du gå fri med en drink, eller skal du straffes? Kom og spin the wheel. Der er meget på spil.

 

14.00-16.00

69 for knuste hjerter – Atriumgården

It’s cuffing season og de knuste hjerter holder aldrig ferie. Heartbreak-bar hjælper alle 69s knuste hjerter videre, med match-making-bowle og kærlighedseliksir der giver det sidste skub!

 

15.00-17.00

Tour De France – Lillebar

Tour de France! En 69-mastodont uden sidestykke. Baren vil danne rammerne om en episk dyst mellem Panums elitesportsmænd og – kvinder, som kæmper om den gule trøje og den ultimative hæder.

Bar’ Rolf er Ren – Storebar

Tvivler du også på dopingkontrollen til årets Tour de France? Har du en rytter gemt i maven? Pust i vores alkometer for at se om du er REN som ROLF – så er DU måske heldig at få den gule førertrøje.

Fadl Fagforening – Loungebar

Hej alle! Repræsentanter fra jeres fagforening FADL tropper op til 69 med gratis mad til medlemmer, Kom forbi til en snak (læs: dak) om og med din fagforening! Vores overenskomster er DKs mest sexede!

Frikadelle –  Mobilbar

KUNNE DE TÆNKE DEM EN FRIKADELLE, MIN DRENG? ELLER MÅSKE ET GLAS SAFT? KOM NED I NUBBEN OG FÅ ET LUNS KØD TIL GANEN. FRIKADELLEBAR.

Britney Bar – Købar

Er knæene lidt stive efter mange timer på læsesal? Troede du også, du havde nået dit lavpunkt? Bare rolig – vi sætter barren endnu lavere! Find os i klubben, hvor vi byder op til limbo-dans og et shot

 

16.00-18.00

Panumskitur – Atriumgården

Savner du også sne under fødderne, fadøl i solen og den ægte afterski-stemning efter en fuld balladedag på pisten? Panumskituren bringer afterski-stemningen til Studenterklubben!

 

17.00-19.00

Pride Bar – Storebar

WE’RE HERE AND WE’RE QUEER! Vær med til at fejre diversiteten med pride-flag, glitter og fest sammen med os,til Panums helt egen pride! There’s nothing straight about us, nok heller ikke ved dig.

Bombebar – Loungebar

Elsker du også Jägerbombs? Og er du en af dem, der til hver fredagsbar står foran Storebar og bestiller bombe efter bombe? Tag dine bedste bombebuddies med, når vi skal hylde verdens bedste shot.

Limbobar – Mobilbar

Troede du også du havde nået dit lavpunkt? Bare rolig – vi sætter barren endnu lavere! Find os i til 69 hvor vi byder op til limbo-dans, and show us how low you can go and do the limbo rock.

Timbarland – Købar

Får du det lidt lækkert, når du hører Blow af Beyonce? Måske synes du at Nelly Furtado er lidt fed? Same! Derfor hylder vi Timbaland til 69! Kom som I er, snup en vodka-juice og bounce lidt med os.

 

18.00-20.00

Baggårdsdrengene – Atriumgården

Er jeg Original? Ja! Er jeg den eneste? Ja! Er jeg sexet? JA! Baggårdsdrengene er tilbage! Kom og fyr den af med 90’ernes vildeste, lækkreste og mest fanstastiske Boy Band. Backstreet’s back, alright!

Bedstemor Bar – Mobilbar

Bedstemor med slag i! Tre friske bedstemødre har atter begivet sig ned i klubben til et værre spektakel. Heldigvis har de som altid rollatoren fyldt med søde sager – farmors fristelser og hjemmebag.

 

19.00-21.00

Glansbar – Storebar

Fodbold, flotte fyre og fadøl! Hvad mere kan man ønske sig til en bar? Glansholdet tropper talstærkt op i uniformer og dominerer storebar med charme, styrke og blink i øjet (scorebogen, hvem?)

Spåbar – Loungebar

Lad de sjælelige energier fra det forunderlige univers fortælle, hvad din nærmeste fremtid byder på: Måske et shot? Måske en 2’er? Gæsternes tapperhed kompenseres naturligvis med et glas heksebryg.

Øko – Mobilbar

Kom og gør øko ekstra glade ved at betale i deres bar! Vi står klar med fadøl og en god årgang.

sNEGLEBAR – Købar

 

20.00-22.00

Disney Dame – Atriumgården

Vi er trængt af fjender – men tag det roligt! Kom til DisneyDameBar og få et helt nyt liv! Traditionen tro byder real-life Disney prinsesserne og prinserne op til dans og fællessang i 2 timer!

BARBARas raBARber BAR – Mobilbar

Skal du også saftes ned? Vi skænker saftensmaden. Kom og oplev en pensioneret bartender, der tager Jer gennem en kulinarisk oplevelse med raBARber som tema.

Breaking bad bar – Mobilbar

Mangler du energi og penge midt på semestret, så tag din lab-makker under armen og hiv dem med under trappen til de reneste blå krystaller og hurtige penge. Det bliver tight tight tight!

 

21.00-23.00

Bondagebar – Storebar

Har du hang til læder, dunkle kældre og tunge kæder? Så kom til Sexekspressens BondageBar! Oplev Dominatrixen med sin dildotragt og den sjaskvåde lolitadukke! Det eneste forbudte er kinkshaming.

Bart Simpson – Loungebar

BARt Simpson har søgt ned i klubben og er klar til at hjælpe DIG! Vis dine skatetricks for din flirt. Få hjælp til et prank call eller bare slå dig ned hos Moe’s til en øl. BARt er her for dig

Barbie – Købar

Hi Barbie&Kens! vi ved what you were made for: at give den gas i 69 barbieland. Kom som den barbie du er ogndance the night away med i dit mest pink outfit. Ses til lyserøde/blå jellyshots og glimmer!

 

22.00-24.00

Pablo Æskebar – Lillebar

Forstil dig du sidder på en bar i 80’erne i Medellin. Pablo Escobar nedstirrer dig og siger de famøse ord “Plata o Plomo”. Hvad vælger du? “At være æske” = Pisse stiv. Vi ses i Pablo Æskebar.

Full Moon Party – Atriumgården

— ยินดีตนรับส — Ingen 69 uden svedige dansende kroppe under åben himmel smurt ind i selvlysnede UV! Ingen 69 uden FULL MOON PARTY BAR! Der vil være UV-MALING og BUCKETS i lange baner til alle!

Pynteglimmerbar – Mobilbar

Glimmer, glitter, pynt! Elsker alle ikke det? Ellers kommer du til det! Find os i klubben og bliv pyntet lidt til 69 – du kan kende os på GLIMMER!

 

23.00-01.00

En dag tilBAR – Storebar

Undskyld mig, baby, har jeg set dig før et sted til 69? Savner du også nullerne med Nik og Jay, vind i håret og rockstar briller på? Kom og fest med os som om der kun var en dag tilBAR.

Bar-nar-na – Loungebar

Tag med en tur ind i drømmekageskoven. Narrerne vil sørge for et uovertruffent arrangement, med spil, leg, dans og mystik. Kom hid hvis du tør. Men tag dig i agt for dragen og dens dampende røg.

Smølfebar – Købar

En smølfesang? Nu skal vi smølfe? Smølf mig et smil? Savner du gammel smølf og alle hans venner? Så frygt ej – smølfebar er kommet til dig! Kom forbi til smølfines blå eliksir og bliv beskyttet mod Gargamel.

 

24.00-02.00

BAR’ dans  – Lillebar

BAR’ dans og giv den gas sammen med os til de største danse hits. Vi garanterer at væskebalancen bliver holdt stabil med hurtigbenz, så din krop BAR’ danser helt af sig selv

Nickelbar – Mobilbar

Nickelbar. Alle spørger hvor og hvornår, ingen ved det. Denne gang ved vi hvornår. Meule har købt en flaske Minttu 50%

Underbar – Mobilbar

Synes du også at der er for lidt urtebitter og schlager i Klubben? Fortvivl ej, Underbar har præcist hvad du skal bruge! Så smut en tur ind under trappen og forsvind i den søde smag af Underberg!

 

01.00-03.00

Åndbar – Loungebar

Til Åndbar får du muligheden for at gøre din mund, flirt og venner en tjeneste – nemlig at få en frisk og lækker ånde vha. både tyggegummi, myntedrinks og minttu. Det bliver ÅNDsvagt sjovt!!!

 

03.00-05.00

Barghain – Under Trappen

BARghain inviterer til elektronisk ekstase, en tro kopi af Berlin’s mest ikoniske tekno rave-klub! Spring de 8 timers kø over og hop direkte ned til undergrundsfestens bedste kvindelige teknobeats under trappen.